Brezplačna dostava pri nakupu nad 80€. Samo od 4,9€ na vse ostalo!
Moj račun
Brezplačna podpora 040 410 637

Permanentni markerji, ki vas bodo navdušili

Bodi ustvarjalen in izviren. Bodi drzen. Bodi v trendu.

 

Sharpie je znamka, ki je čez lužo zelo prepoznavna in popularna, je pravi sinonim za kreativni permanentni marker. Med kreativnimi markerji pa postaja izjemno prepoznaven tudi na evropskem tržišču. Izdelke blagovne znamke Sharpie uporabljajo mnogi po svetu, mladi za izražanje svojega sloga, umetniki in ustvarjalci, učitelji, poslovneži… Na družabnih omrežjih in YouTube kanalih je zaslediti veliko vsebine in namigov za ustvarjanje s Sharpie markerji.

 

Za učinkovito obstojnost na različnih površinah smo za vas pripravili nekaj namigov. Sharpie permanentni markerji se lahko uporabljajo za pisanje na porcelan ali keramiko, vendar pri tem svetujmo sledeči postopek; razmastite površino in dajte izdelek po končanem ustvarjanju za 15-30 min v segreto pečico na 180 do 200 stopinj celzija. Pri ustvarjanju na tkanini svetujemo uporabo impregnacijskega spreja, pred pričetkom ustvarjanja in po končanem delu. Markerji Sahrpie so idealni za ustvarjanje na lesenih površinah, pred in po končanem ustvarjanju je priporočljiva uporaba transparentnega laka v spreju, enako naredite pri kamnitih površinah. Pri plastiki, pa se pred pričetkom svetuje dobra razmastitev površin.

V ZDA je izdelek tako prepoznan, da mnogi namesto permanentni marker uporabljajo besedo Sharpie, tudi, če je druga blagovna znamka. To je lahko zaslediti tudi v ameriških filmih. Uporabljajo ga mnogi zvezdniki za deljenje svojih avtogramov na različne izdelke in površine.

Črni Sharpie marker je nastal leta 1964 in postal je prvi marker, ki je pisal skoraj po vsaki površini, od stekla, lesa, plastike, kamna, kovine in seveda na papir. Dobil je prve zvezdniške podpornike, ki so ga promovirali preko TV ekranov. Kasneje, po letu 1979, so se je črnemu pridružili še barvni permanentni markerji. Uporabljali so jih zvezdniki za avtograme in se podpisovali na različne izdelke. Leta 2002 je bilo proizvedenih dvakrat več markerjev, kot je gospodinjstev v ZDA.

Sharpie je izjemno obstojen in izdelan za pisanje in ustvarjanje na praktično kateri koli površini. Permanentni marker Sharpie je bil rojen za edinstveno, pogumno in neomajno samoizražanje izven okvirjev. Je genialni izdelek in kulturna ikona permanentnih markerjev.

Izberi svoje izdelke Sharpie: Preveri tukaj!

 

Dodaj odgovor
Sledite nam

Pridobite 5% popust

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem z novostmi in ugodnostmi. Ob prijavi prejmete popust v višini 5% za nakup.
Popust vas čaka, pohitite!
Želite popust pri nakupu?
Prijavite se na e-novice in prejmite kupon s popustom.