Brezplačna dostava pri nakupu nad 80€. Samo od 4,9€ na vse ostalo!
Moj račun
Brezplačna podpora 040 410 637

Olajšaj si življenje. Zapiši si!

Zate smo pripravili nasvete za večjo učinkovitost, produktivnost in organiziranost.

Zapisuj si opravila in naloge, presenečen/a boš nad svojo učinkovitostjo. Saj vem, to vsi vemo, ampak dajmo to tudi početi. Spremenimo teorijo v našo navado, ki nam bo še kako koristila.

Zanimivo je, da ko razmišljaš kako bi rešil nek problem, ali kaj moraš še narediti in se nikakor ne spomniš. Ko pa se sprostiš in počneš druge stvari, se kar naenkrat porodi dobra ideja ali kaj vse moraš še postoriti. Zapiši si, takoj! Ker, čez 10 min… Lahko pobegne in ne pride več nazaj. Sprosti svoje možgane in jim naredi prostor za druge, pomembnejše informacije.

Organiziraj si dan, teden, mesec. Res je dober občutek ko obkljukaš opravljeno nalogo.

Super pripomoček za planiranje obveznosti in zapiske je Mushuplanner - Preveri tukaj!

 

Pomembni datumi in opravki

Se ti je že kdaj zgodilo, da si pozabili, da imaš zobozdravnika in si zamudil termin. Za pomembne opravke in naloge si dodatno naredi opomnike, ki te bodo opozorili pravočasno, da kaj ne zamudiš.

Trgovina

Seznam za trgovino sestavljaj sproti. Ko pri kuhanju oz. pri domačih opravilih opaziš, da bo kmalu nečesa zmanjkalo, si takoj zapiši. V trgovino ne hodi brez seznama, razen, če želiš domov odpeljati voziček poln nepotrebnih stvari, ki so jih izbrale lačne oči in jih v resnici sploh nisi potreboval. Pri vsej nakupovalni naglici pa si pozabil/a kupiti zobno pasto, ki ti jo je ravno to jutro zmanjkalo.

Pokukaj na našo spletno stran, pri nas imamo veliko lepih planerjev, blokov in zvezkov, ki vam bodo zapisovanje še olajšali, vaši zapiski pa bodo imeli posebno kreativno noto. :)

 

www.kockascripta.com

Dodaj odgovor
Sledite nam

Pridobite 5% popust

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem z novostmi in ugodnostmi. Ob prijavi prejmete popust v višini 5% za nakup.
Popust vas čaka, pohitite!
Želite popust pri nakupu?
Prijavite se na e-novice in prejmite kupon s popustom.