Brezplačna dostava pri nakupu nad 80€. Samo od 4,9€ na vse ostalo!
Moj račun
Brezplačna podpora 040 410 637

Kaj potrebuje otrok za v vrtec

Vsi, ki imamo otroke pridemo do točke, ko gre naš otrok v vrtec. Če je otroček star komaj leto je ločitev od staršev sigurno ni lahka in je tudi stresna, hkrati pa vstopa v nov svet znanja in prijateljstev. Če pa gre otrok v vrtec malo kasneje pa je to sigurno za starše malce lažje. Na otroka smo ponosni in se veselimo skupaj z njim. Odhod v vrtec je mejnik, ko se resnično zavemo kako hitro gre čas. Preberi več o tem kako izbrati nahrbtnik za v vrtec in kaj vse malček potrebuje.

 

Otrok za v vrtec potrebuje več stvari in ena od njih je ustrezen nahrbtnik. Nahrbtnik naj bo dovolj velik, da boste notri lahko pospravili vse potrebno, hkrati pa naj bo dovolj majhen, da ga bo lahko ponosno nesel na ramah. Različni vrtci imajo različne zahteve, po večini pa morajo starši otrokom redno zagotavljati rezervna oblačila. Smernice so, da ima otrok tri komplete svežih oblačil. En komplet naj vsebuje spodnje perilo, nogavice, hlače in majico. Poleg tega je super imeti v nahrbtniku pokrivalo. V različnih letnih časih pa je seveda vsebino potrebno prilagoditi. V nahrbtnik dodajte še vrečko za umazano perilo. Ne pozabite tudi na udobne in nedrseče copate v katerih se bo otrok lahko cel dan igral in tekal naokrog s prijatelji. S seboj naj vzame še igračko za crkljanje.

Pri nahrbtniku bodite pozorni, da so naramnice nastavljive, priporoča se da so tudi podložene. Hrbtišče naj bo podloženo, ni pa nujno, saj otrok načeloma med tednom nahrbtnik pusti v vrtcu. Poglej si različne nahrbtnike TUKAJ.

 

Za konec pa nikakor ne pozabite podpisati vse njegove stvari, saj se v vrtcu hitro kaj pomeša in izgubi. Otroci pa vsi ne vedo ali še ne znajo povedati kaj je njihovo in kaj ne.

 

 

 

 

Dodaj odgovor
Sledite nam

Pridobite 5% popust

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem z novostmi in ugodnostmi. Ob prijavi prejmete popust v višini 5% za nakup.
Popust vas čaka, pohitite!
Želite popust pri nakupu?
Prijavite se na e-novice in prejmite kupon s popustom.